Libertate

Ce înseamna libertatea pentru voi ?

Am observat ca orice ai face ești încătușat în realitatea de zi cu zi iar prejudecățile celor din jur te vor arunca înapoi de unde vrei sa ieși. Ce ai de făcut atunci ? Încerci poate sa trăiești într-o lume imaginara doar a ta dar atunci chiar și tu iți vei spune : EȘTI NEBUN. Care este soluția ? Cum poți sa fii liber ?Ce te trage înapoi ? Banii, oamenii, timpul pe care nu îl ai ?

Ce înseamna sa fii liber ? Sa nu fii încătușat de pământ cu lanțuri grele de responsabilități ? Sa nu fii obligat sa faci și sa te comporți intr-un anumit fel ? Sa fii tu însuti indiferent de consecințe ? Oare eu cât teatru joc ? Sunt sigur ca mult pentru ca depind de atât de multe . Si totuși nu vreau sa fie asa dar este ? Ce pot face sa ies ? Sunt o tona de întrebări la care zi de zi încerc sa găsesc răspunsuri. In fiecare zi ma mint și merg mai departe dar când pentru puțin timp realizez acest lucru încerc sa fug. Mi-e frica de libertate ? Mi-e frica sa gândesc fără sa fiu tras înapoi de propriile mele prejudecați ? De ce omul poate vorbi cu el insasi doar în atât de rare momente ? Ce anume ne-a construit sa ne fie rușine de noi înșine ? Si sunt sigur ca deși nimeni nu o va recunoaște pe fata toți simțim același lucru. Sincer ce interesante ar fi părerile voastre sincere. Sincere .. ce cuvânt greu…foarte greu

Ma retrag. Am responsabilități.

Reclame

O părere la “Libertate

  1. parerea mea e ca sincer implica libertate si invers… cel putin eu asa vad lucrurile

    Cat despre senzatia de libertate fiecare si-o construieste in felul lui (dupa propria personalitate ca sa ma exprim asa)

    Pentru a avea libertate trebuie in primul rand sa fii sincer cu tine .. si apoi cu cei din jur… sa stii ce vrei.. nu sunt de parere ca banii, oamenii sau timpul iti limiteaza libertatea si daca se intempla asta trebuie sa fii suficient de deschis la m inte sa iti gasesti libertatea de care ai nevoi in altceva.. spre ex. pt tine fotografia.. iti exprimi in ea tot ceea ce iti lipseste sau ceva la modu…sau ca vezi acea parte plina a paharului.. iti lipseste acea doza de optimism…

    SÍNCER, -Ă, sinceri, -e, adj. 1. (Despre oameni) Care exprimă întocmai ceea ce gândește, care acționează fără prefăcătorie sau gânduri ascunse; franc, leal, loial; cinstit, deschis. ♦ (Despre sentimente, acțiuni, manifestări ale oamenilor) Care reflectă sau dovedește sinceritate (1). 2. Conform cu anumite legi, cu anumite principii; corect. 3. (Rar; despre culori) Curat, pur. – Din fr. sincère, lat. sincerus.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s