Masa Critica Iasi

Masa Critică este o plimbare în masă cu bicicletele, care are loc de obicei în ultima zi de vineri a fiecărei luni, în mai multe orașe de pe glob. Masa Critică nu este condusă de nimeni, și nu are nici un mesaj oficial, cu toate că este în general înțeleasă ca un efort de a promova mijloacele alternative de transport (nemotorizate) și de a atrage atenția asupra problemelor de siguranță a celor ce folosesc forme de transport nemotorizate atunci când sunt nevoiți să împartă drumul cu traficul motorizat.

In Iasi Masa Critica este activa inca din 2007-2008 avand la inceput doar cativa membrii ai clubului local IasiBike dar in timp s-a extins si a cuprins din ce in ce mai multi iubitori ai pedalatului pe 2 sau mai multe roti.

Anul acesta a inceput destul de bine dar ca de obicei Politia Romana nu a ezitat sa incerce dispersarea oamenilor cu amenintari de prost gust, cu opriri in trafic si multe altele. S-a ajuns chiar sa faca fotografii doar doar cineva se va speria si vor pleca acasa.

In nici un caz Masa Critica nu va fi intimidata de astfel de lucruri si mesajul sau va continua in fiecare zi de vineri la sfarsit de luna.

 

Forum de discutii privind Masa Critica in iasi : Masa Critica

Reclame

O părere la “Masa Critica Iasi

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s