Henri Cartier-Bresson – ce putem invăţa de la el (2)

3.Călătoria

Henri Cartier-Bresson a călătorit în lume și a fotografiat în locuri cum ar fi India, toată Europa, Statele Unite, China, precum şi Africa. Când a călătorit în întreaga lume, el a a fost capabil de a surprinde o parte diferită de viaţă şi a afla mai multe despre oamenii locali din zonele pe unde a fost . De exemplu, atunci când a fotografiat în India el a ramas acolo pentru aproximativ un an şi s-a cufundat în cultura indiană.

Deşi este foarte bună de a fotografia strada în propia curte, este minunat a calatori cât de des poţi. Exploreaza ţări şi culturi diferite, şi te va ajuta în fotografia ta să deschizi ochii la ce este in jur.

Henri Cartier-Bresson

Henri Cartier-Bresson

4. Folosește o singură lentilă

Deşi Henri Cartier-Bresson a fotografiat cu obiective diferite în timp ce lucra pentru Magnum, el va fotografia doar cu un 50mm când fotografia pentru el . Fiind credincios acestui obiectiv pentru zeci de ani, aparatul de fotografiat cu adevărat a devenit „o prelungire a ochiului”.

Aplică aceeaşi mentalitate atunci când mergi afară şi fotografiezi. E bine să folosiți diferite lungimi focale diferite, pentru a vedea lumea diferit şi a experimenta, dar în cele din urmă folosind doar o distanţă focală vă va ajuta să solidificați viziunea artistică. Veţi putea vedea liniile din cadru cat mai natural și să știți exact cum fotografiile dvs. vor apărea atunci când fotografiaţi din anumite unghiuri şi distanţe.

Henri Cartier-Bresson

Henri Cartier-Bresson

sursa : http://erickimphotography.com

va urma …

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s