Fotoreportaj – Băsescu suspendat, susținut la Iași – PDL

Soare puternic afara. Din toate colturile Moldovei si nu numai ( Vrancea, Suceava, Galați) cei de la PDL au adus „susținători ” cu duiumul. În Iași e marele miting de susținere a președintelui demis Traian Băsescu. Tineri, bătrîni, femei, bărbați, tot ieșeanul a ieșit cu cățel și cu purcel că și asa oricum nu prea se mai întîmpla nimic în orașul de pe malul Bahluiului. Lingă scenă, plin de susținători înrăiți ai lui Băsescu. Femei în vîrsta cu înjurături pe buze vizavi de Ponta, un tînăr care tot tipa transfigurat la adresa Antena 3 și agita o hîrtie printată profesional de la un sediu de partid din orașul sau. O femeie corpolentă cu o ferocitate mai acută ca a unui tigru încolțit de vînători ridica degetul gros arătînd în jos cînd venea vorba de Ponta și Antonescu( și nu a fost de puține ori). Ce mai… lume multa si pestrița la miting. Și transpirată rău… Ce vrei căldură mare mon cher…

Vorbitorii s-au succedat rapid pe scena, mai toți greii partidului pregătind locul pentru președintele demis care , cum îl știm, nu a stat pe scenă ci pe locul unde în urma cu 5 minute stăteau fotografii de la ziare care, cu ajutorul SPP-ului au dispărut urgent.

Apare Băsescu. Toți, cu mic cu mare, încep o mișcare de înaintare să pună mana pe el de parca ar fi moaștele cuvioasei SF. Paraschiva. Nu poți nega că omul Băsescu e destul de electrizant. Oamenii au luat foc cu toții, mâinele stau în aer , țipete, răcnete, totul parcă ar fi un concert Metallica.
Dar să lăsam pozele să vorbească:

Această prezentare necesită JavaScript.

Anunțuri

O părere la “Fotoreportaj – Băsescu suspendat, susținut la Iași – PDL

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s