Ieșire la fotografiat și proiecții de fotografie în aer liber

Când: Sâmbătă, 8 septembrie 2012

Unde: Loc de întâlnire Piața Unirii Iași, ora 10:00; proiecțiile de fotografii vor avea loc în Parcul Copou, începând cu orele 20:00 (în caz de vreme rea, în sala „Diotima” a Casei de Cultură a Municipiului Iași „Mihai Ursachi”)

Scoate aparatul foto din dulap și vino alături de noi să celebrăm fotografia de stradă! Pe data de 8 septembrie 2012, ora 10:00, te așteptăm în Piața Unirii pentru a exersa împreună fotografia de stradă.

La această ieșire poate participa oricine deține un aparat foto, indiferent de vârstă, pregătire sau ocupație. Trebuie doar să vrea să experimenteze acest gen de fotografie.

Acest eveniment are pentru noi un dublu scop: acela de exercițiu, dar și de popularizare a fotografiei de stradă ca gen fotografic. Intenția noastră este să ne detașăm de imaginea “străinului perfect care filmează ceva suspect” și să ne apropiem mai mult de aceea a unor simpli îndrăgostiti de fotografie care vor să surprindă povești extraordinare în viața de zi cu zi.

Acțiunea are loc în cadrul evenimentului „Ziua Fotografiei de Stradă” desfășurat la nivel național, inițiat de Asociația ”Bucureștiul meu drag” și organizat la Iași de Andrei Weingold și Iulia Pașcanu, fotografi amatori ieșeni, în colaborare cu Casa de Cultură a Municipiului Iași „Mihai Ursachi”.

Mai multe detalii despre această întâlnire și despre toate evenimentele organizate la Iași cu ocazia „Zilei Fotografiei de Stradă” puteți afla pe IS-Public.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s