Fotoreportaj : Campionat internaţional de gătit in aer liber

In acest weekend Iaşiul a găzduit cea mai mare competiţie gastronomică din ţară, organizată de Asociaţia Culturală EuroEst Alternativ. În capitala Moldovei, au venit maeştrii Antonio Pasarrelli, Irina Hriapcă, Cornelia Ghişoi, Odeh Abu şi Sarkis Yacoubian din Israel şi Jyrki Yli-Uotila Finlanda.

Sâmbăta la ora 15.00, bucătarii au pregătit recordul mondial la Cea Mai Mare Tocană din Carne de Pui cu Ciuperci, iar la ora 18.00, a fost Parada Somelierilor. La ora 18.00, va începe demonstraţia Maestrului Antonio Pasarrelli, iar la 19.30, cea a maestrului Irina Hriapcă. Duminică concursul va dura în jur de 4 ore dis de dimineața apoi au urmat demonstrațiile maeştrilor Cornelia Ghişoi, Odeh Abu şi Sarkis Yacoubian din Israel şi Jyrki Yli-Uotila din Finlanda.

Pe o vreme calda, frumoasa lumea nu s-a îmbulzit ca în alți ani, poate și faptul ca preturile erau destul de mari nu a atras ieșenii.

În interiorul Hotel Unirea au fost dulciuri, vin, mâncăruri alese,  frumos ornate și aranjate. M-am convins ca a gați este o arta.

Iată câteva poze de la eveniment:

Această prezentare necesită JavaScript.

O părere la “Fotoreportaj : Campionat internaţional de gătit in aer liber

Lasă un comentariu